Bliv en del af en professionel og familiær kultur, hvor alle medarbejdere er vigtige

99% af Carl Rasserne siger: ”Alt taget i betragtning mener jeg, at det er et rigtig godt sted at arbejde”.
No Image

DANMARKS 6. BEDSTE ARBEJDSPLADS

Vil du være en del af holdet?

Vi vil være branchens bedste arbejdsplads

I Carl Ras differentierer vi os ikke på vores produkter, men vi differentierer os ved, at vi vil være branchens bedste arbejdsplads! Siden 2010 har vi været blandt Danmarks bedste arbejdspladser i Great Place To Work’s konkurrence, og vi har en klar vores ambition om at ligge i top 10 hvert år. Når det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads, er det både for medarbejdernes og kundernes skyld. Hvis du kommer glad på arbejde, har du overskud til at være imødekommende og serviceminded over for både kollegaer og kunder. Vi tror på, at en god arbejdsplads giver overskud til kunderne, og det er dem, vi lever af - derfor hænger glade medarbejdere også tæt sammen med vores vision om at; Hos Carl Ras går du ikke forgæves.!

 

Great Place To Work – Danmarks Bedste Arbejdsplads

Bag kåringen af Danmarks bedste arbejdspladser står konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place to Work®, der evaluerer virksomheder i over 40 lande. Kåringen tager udgangspunkt i en undersøgelse, der består af to dele: et spørgeskema til medarbejderne og en kulturprofil som udarbejdes af HR og marketing. Undersøgelsen måler på 5 parametre: tillid, troværdighed, respekt, stolthed, fællesskab og retfærdighed.

 

GPTW_NY.jpg

 

Great Place To Work’s mere end 30 års forskning viser, at medarbejdere på gode arbejdspladser har tillid til ledelsen, de er stolte over det arbejde, de udfører og de føler et fællesskab med deres kollegaer. Parametre, der er helt essentielle for os, og som gør kåringen endnu mere betydningsfuld. 

Vi er meget stolte over, at vi har placeret os i toppen af Danmarks bedste arbejdspladser siden 2010. De virksomheder, der deltager i GPTW, er alle virksomheder som har valgt at gøre en indsats for at udvikle deres arbejdsplads, og som samtidig er villige til at give deres medarbejdere et redskab til at vurdere virksomhedens rammer, ledelse og kultur. Det er derfor et stærkt felt at placere sig i.

Blandt Danmarks bedste arbejdspladser siden 2010

Der er sket meget siden Carl Rasmussen åbnede det første engroscenter på Nørrebrogade i 1932. Kendetegnede for Carl Ras’ udvikling er, at vi er en omstillingsparat virksomhed, der i kraft af det stærke medarbejderfokus har formået at navigere i de skiftende omgivelser og forventninger.

I en tid med mange forandringer og massiv konkurrence er vi enormt stolte af, at vi er blandt Danmarks bedste arbejdspladser, hvilket stadfæster, at vi er en helt særlig virksomhed, når det kommer til kultur og værdier. Vores fokus på ansvar, frihed, ligeværdighed og sammenhold affødt af vores værdier, professionel, nysgerrig og samarbejde giver et stærkt grundlag for medarbejdertrivsel og glade kunder i en omskiftelig hverdag. Vores placeringer er altid en fælles sejr, idet alle Carl Rassere er ansvarlige for at skabe en god arbejdsplads og egen arbejdsglæde.

No Image