Vi udvikler medarbejdere - fagligt og personligt

Frihed til at tage ansvar for egen udvikling og karriere.

I Carl Ras overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din karriereudvikling. Fra du har underskrevet din kontrakt, bliver du en del af et ambitiøst og professionelt opstartsforløb, hvor vi sikrer, at du bliver sat ordentlig ind i dit job og Carl Ras. Og det gælder for alle vores medarbejdere; om du er elev, salgs- eller lagerarbejder, leder eller erfaren specialist.

Vi vil hellere uddanne vores ansatte og risikere at de rejser, end at lade være med at uddanne dem og så risikere, at de bliver

Som med de fleste ting her i livet, kommer man ikke sovende til succes eller en spændende karriere. Du skal bevise, at du kan og vil, du skal opsøge og gribe mulighederne, og du skal fortælle os om dine drømme. Nogle ønsker at dygtiggøre sig i deres nuværende stilling, andre har ambitioner om at videreudvikle sig til en stilling med større ansvar. Uanset ambitionsniveau er der et væld af muligheder hos os. I Carl Ras taler vi ikke karriere og udvikling på et fast tidspunkt hvert år – vi taler om det, når leder og medarbejder føler, at der er et behov.

Vi er en af de største og mest professionelle leverandører af værktøj og beslag til håndværkere, institutioner og industrien. Det er vi kun, fordi vi har fagligt dygtige og kompetente medarbejdere, der hver dag sørger for, at vores kunder ikke går forgæves.

Vi har haft mere end 85 års succes, men det, der gør kunderne glade i dag, er ikke nødvendigvis godt nok i morgen. Derfor må vi konstant være parate til at omstille os til nye krav og forventninger. I Carl Ras tilbyder vi et omfattende udvalg af kurser inden for IT, personlig udvikling samt salgs- og produkttræning, så vi hele tiden kan tilpasse os markedet og kundernes behov.