No Image

Adgangskontrol (ADK)

- nemt at gøre det sikkert

 

Hos Carl Ras får du en af markedets stærkeste løsninger til elektronisk adgangskontrol, noget flere og flere vælger til deres bygninger.

Det er nemt at komme i gang med ADK

Vi samarbejder med et af branchens stærkeste brands indenfor adgangskontrol, Dormakaba, og med vores landsdækkende partnermodel med lokale låsesmede sikrer vi, at der er styr på ADK projekterne fra start til slut – lige meget om det er små eller store projekter.

Uanset hvilket behov for adgangskontrol dit projekt har, om der skal bruges et system med nøglekort, nøglebrik, kodetastatur, bluetooth lås osv., så har vi den løsning til elektronisk adgangskontrol, der passer til. Og vi hjælper dig fra start til slut. I samarbejde med vores partnere hjælper vi dig med:

  • Nemt og enkelt at planlægge og installere. Vi hjælper dig med at behovsafdække i forhold til systemvalg samt giver dig overblik og indblik i det praktiske omkring montering og implementering.
  • Indblik i, hvad der kræves af drift og vedligehold af det valgte system.
  • Hvilke services, der tilbydes, når der skal fejlrettes eller justeres til, efter systemet er gået i drift.
  • Hvilke muligheder, der findes, hvis løsningen skal udvides - og vi hjælper dig med opdateringer og udvidelse af den valgte løsning.
  • Vi sikrer, at den valgte løsning opfylder krav til sikkerhed og tilgængelighed og ikke mindst, at der vælges den mest optimale løsning i forhold til pris og behov.
No Image

3 forskellige løsninger

Dormakaba er en af verdens førende indenfor sikkerhedsteknologi og adgangsløsninger af høj kvalitet. Det giver tryghed og sikrer, at løsningerne er testet, og teknologien er opdateret og fremtidssikret. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde den, der passer til dit behov.

Evolo Smart

”Stand-alone” ADK-løsning, der er perfekt til små løsninger som parcelhuse, sommerhuse, småerhverv og byggepladser/skurvogne. Overskuelig app-baseret platform og utrolig nem at konfigurere og vedligeholde via smartphone.

Læs mere om Evolo Smart

Evolo

Traditionelt off-line ADK-system, hvor der også kan installeres wireless online-produkter til en ”semi-online” løsning. Konfiguration og daglig administration sker via PC på intuitiv og overskuelig platform. Kan tilpasses til løsning i alle størrelser, lige fra få til mange døre og brugere. God løsning til fx skoler, plejecentre, institutioner, boligforeninger mv.

Læs mere om Evolo

Exivo

Online webbaseret ADK-system, som styres via en Cloud-løsning. Systemet er velegnet til alle størrelser af løsninger, som fx alle former for liberalt erhverv, hoteller, motionscentre, kontorfællesskaber, udlejningsvirksomheder mv. Adgang fra alle webbrowsere med fuldstændig styring af alle funktioner. Suverænt god løsning til styring af gæsteadgang.

Læs mere om Exivo

Vil du vide mere om ADK?

Udfyld nedenstående, så bliver du ringet op af en vores eksperter indenfor adgangskontrol hurtigst muligt.

Alt om ADK og elektronisk adgangskontrol hos Carl Ras

Vores verden og vores hverdag bliver stadig mere digital – og det gælder også vores døre og låse. Elektronisk adgangskontrol (ADK) er over de senere år blevet mere og mere udbredt, og med god grund! Fordelene ved at udskifte til et ADK-anlæg er mange, og det er nemmere end nogensinde at sikre sig et overblik over, hvem der kommer og går, hvornår der har været anmodet om adgang og af hvem. Et ADK-system er ikke længere et ”eksotisk” eller fremmed syn, men til trods for en enorm vækst i antallet af aktive ADK-anlæg rundt om i de danske virksomheder, er det endnu ikke alle, der drager nytte af denne form for adgangskontrol, men det er der heldigvis råd for – og det er hverken lige så dyrt, omstændeligt eller besværligt, som mange måske går og tror.
 

ADK og adgangskontrol er nemmere end nogensinde

Gennemtænkte ADK-løsninger gør, at det aldrig har været nemmere at etablere en ADK-løsning som det er nu. De fleste ADK-systemer kan integreres i de allerede eksisterende adgangspunkter, og den eneste forskel for de daglige brugere er, at deres klassiske nøgle erstattes med en nøglebrik eller et adgangskort. Dette sikrer ikke blot, at man kan monitorere, hvem der har været inde og ude af hvilke døre på ethvert givent tidspunkt, men giver rent faktisk også mulighed for at begrænse adgangen for visse brugere – enten helt eller delvist. Det kan f.eks. være, at man ikke ønsker at give adgang til et område i et givent tidsrum for udvalgte medarbejdere, hvilket nemt kan faciliteres vha. intelligent elektronisk adgangskontrol.
 

Fuld fleksibilitet med elektronisk adgangskontrol (ADK)

Når jeres ADK-løsning er installeret, er det hurtigt og nemt at administrere, hvem der skal have adgang og hvordan. Visse områder har givetvis mere behov for sikkerhed end andre, hvorfor man kan programmere, hvorvidt adgang skal kunne opnås ved scan af nøglebrik/adgangskort, vha. PIN-kode, eller en kombination af nøglebrik og kode. Det er alt sammen op til jer – og I kan ændre disse forhold i det omfang I finder det nødvendigt.
 

Øjeblikkelig aktivering af nye nøgler

Med et ADK-system skal man ikke bekymre sig om at skifte låse, selvom en nøgleindehaver mister sin nøglebrik. Det er hurtigt og nemt at annullere den pågældende briks adgang, ligesom man hurtigt og nemt kan aktivere samme adgangsniveau på en ny brik. Dette er også smart, hvis en medarbejder forlader virksomheden, da man i sådanne tilfælde ikke skal bekymre sig om uvedkommende adgang, da dennes nøglebrik/nøglekort kan tilbagetrækkes med et par hurtige klik på en computer.
 

Pris og omkostninger ved installation af ADK-anlæg

Elektronisk adgangskontrol har en lang række åbenlyse fordele i forhold til almindelige mekaniske låse, og i forhold til drift, er der potentielt mange penge at spare ved skifte til et ADK-system, hvor man aldrig behøver at få skiftet låse eller nøgler – det hele kan programmeres elektronisk. Hurtigt og nemt.

Prisen for et komplet ADK-system med elektronisk adgangskontrol er meget svær at sige, uden at have indblik i, hvad det præcis er for en løsning, der vil være den rette til jeres behov. Systemerne er dog ofte billigere end mange tror, og der er flere fordele end ulemper ved ADK, hvilket alt sammen er med til at gøre investeringen i elektronisk adgangskontrol værd at overveje.

Hos Carl Ras har vi faguddannede specialister i netop adgangskontrol, som kan hjælpe med at give et overslag på en komplet ADK-løsning til lige netop jer. Vi sidder klar til at hjælpe og tage en snak om jeres konkrete behov.

Kontakt os og hør mere om ADK

Udfyld nedenstående, så bliver du ringet op af en vores eksperter indenfor adgangskontrol hurtigst muligt.
No Image

Alt til komplette løsninger så vel som reservedele til dit system